01.02.2016r.

Fundacja Rozwoju Społeczno-Gospodarczego INWENCJA jako Koordynator Polskiego Klastra Domów Słonecznych zaprasza na otwarte warsztaty w zakresie tworzenia dokumentów aplikacyjnych w ramach konkursu 1.4.1 RPO WP, które odbędą się 11.02.2016r. Prosimy o telefoniczne zgłaszanie się pod numerem (17) 855 46 08. Ilość miejsc ograniczona. Miejsce realizacji warsztatów Świlcza 145B

31.03.2015r.

05.05.2014r.

Fundacja Rozwoju Społeczno-Gospodarczego INWENCJA jako Koordynator Polskiego Klastra Domów Słonecznych zaprasza na otwartą konferencję pod nazwą Najnowsze Rozwiązania w Zakresie Energooszczędności - program-konferencji-22-05-2014.

08.04.2013r

Fundacja Rozwoju Społeczno- Gospodarczego INWENCJA z przyjemnością informuje o powołaniu dnia 08.04.2013r. klastra pod nazwą Polski Klaster Domów Słonecznych. Wszystkie podmioty, którym bliskie są cele klastra zapraszamy do współpracy - klaster-domow-slonecznych